“Let us sell you a thing”


Levande scenupplevelser

Vad vi gör
Fotograf: Rickard Monéus

Ända sedan vi på Unibros först stod på scenen tillsammans har vi bjudit på interaktiv och personlig underhållning för alla åldrar. Vare sig det rör sig om att sjunga, dansa, agera eller föreläsa gör vi det med alltid med glimten i ögat, nära kontakt med publiken och med vår egna touch.

En föreställning med oss är en levande sak som växer med varje publikmöte.
Med mångårig erfarenhet av scenkonst och performance är vi som hemma både på de stora scenerna och på gatufestivalen eller trädgårdskalaset. Vi kan erbjuda passande underhållning till högt som lågt. Barnkalas, bröllop eller festival. Vare sig ni behöver en dynamisk grupp som håller låda mellan framträdanden eller en hel scenproduktion är vi redo att med blod, svett och pyroteknik ge er en upplevelse utöver det vanliga.

Exempel på vad vi gör:
-Gycklargruppen Räv & Ravn
Kända från bl.a. medeltidsveckan i Visby. Denna galna gycklarduo med deras sidekick Roadie Rabbit och deras enhörningsmaskot Unipher bjuder på skratt, högt flygande föremål och vilda publiktävlingar.

-Konferencierer och Toastmasters
Vi är vana att stå i centrum och håller mer än gärna låda på ert event. Ett fantastiskt sätt att få gäster eller publik att känna att de är en del av eran tillställning.

-Workshops
Vill ni eller några ni känner lära er något nytt på ett roligt och spännande sätt? Vi hjälper gärna till genom att erbjuda workshops i bl.a. improteater, jonglering, dans eller varför inte en göra en rolig temadag på skolan där vi lär eleverna om eld och eldsäkerhet och avslutar med en spännande kollaborativ föreställning.

-Sagoberättande
Vi har en förkärlek till sagor och delar gärna av oss av våra favoritsagor med er. Kanske vid lägerelden på ett läger eller ett lajv, eller kanske i någon av våra föreställningar.Produktion & evenemang

För er som letar efter mer än bara en föreställning. Som letar efter att utveckla ert koncept eller påbörja något helt nytt. Tillsammans arbetar vi fram koncept och material. Vi tar även aktiv del i själva utförandet av projektet och ser till att resultatet verkligen blir det vi alla önskar; Magiskt!

Vi har ett stort kontaktnät med artister. Allt ifrån skådespelare och musiker till akrobater och stuntmän. Vi ser till att omge oss med de mest kreativa och engagerade själarna, med vilka vi tillsammans skapar våra oförglömliga produktioner.

Exempel på vad vi gör med våra Produktioner:
-Halloween, Spökfestival
Spökerna bjuder in till en riktig fest. Hela parken fylls av häxor, gastar och monster som samlats för att fira högtiden. Gäster får se på rysmysiga föreställningar, höra spökhistorier, gå på varelsesafari och tävla i den phantasmiska spökkampen. När solen börjar sjunka bjuder gastarna in till en festlig spökbal där barn och vuxna får dansa och sjunga med alla vidunder de träffat under dagen. När benen inte orkar dansa mer bjuds de modigaste in till den rysliga eldföreställningen som en storslagen avslutning på dagen. (Halloween anordnas på Kolmårdens djurpark)

-Stories from the Fae
Alla älskar en bra historia vid lägerelden. Det enda bättre vore att ha många bra historier och att de berättades inte bara vid, utan med elden. Stories from the Fae är en serie små och stora elddramatsika föreställningar. Föreställningarna sätter sagan i fokus och använder sig av eldkonst, dans, musik och teater för att ge berättelserna liv.

-Sagojul
En annorlunda julmarknad. På sagojul erbjuds en julmarknad i gammaldags stil. Traditionella och nya hantverk säljs i de små röda bodarna och bjällerklang hörs både från hästdroskan såväl som julkören i sina sekelskifteskläder. Men bakom bodarna och ibland skogens träd kan man se små tomtenissar och kanske ett och annat skogstroll smyga förbi. Är du riktigt snäll får du kanske följa med trollen till deras trollskog, hälsa på nissarnas verkstad eller träffa självaste tomtefar. Bäst att ha önskelistan redo.
(Sagojul anordnas på Kolmårdens djurpark)

Showreel 2017/2018
Elddramatik

Eldgruppen FAE har varit en del av Unibros production sedan början. Fae skapar föreställningar som inte bara underhåller men också berör och engagerar sin publik. Med sagomystik och häftig tematik bygger gruppens artister föreställningar olikt något annat ni sett tidigare.

Elden är en ett element som alla har en relation till och som erbjuder många möjligheter. Dessutom jobbar vi även med LED, el och pyroteknik för att skräddarsy föreställningar till våra beställares specifikationer. Med Unibros garderob och kreativitet skapar vi föreställningar för alla tillfällen och teman. Vad vi gör:

-Steampunk. Ånga, blixtar och eld i ångmaskinernas sci-fi.

-Pirater. Hoist the colors high!

-Postapokalyps.
Crawl out of the fallout, baby!

-Medeltid och fantasy.
Historier från lägereldarnas och sagornas tid.

-House of horrors. Gastar och vålnader! Vågar du?

-Masquerade. Maskerad och gala. Perfekt för mingel och event.

-Game of Thrones. Stridsrop på Dothrakí i fartfylld action.

Instagram
Vill du ha mer information eller boka oss?
Nå oss genom vår kontaktsida.