Ansökan Mingelaktör - Halloween 2023

07/21/2023

Inför hösten söker Unibros Production AB nya talangfulla mingelaktörer som vill hjälpa oss att skapa magi på Kolmårdens djurpark och i Furuviksparken! Ta chansen att få jobba med vårt kreativa och välkomnande team under halloweensäsongen 2023.

Jobbet
Som Mingelaktör kommer du vara med och ge liv till parkernas olika tematiserade områden. Tillsammans med dina kollegor befolkar ni parken med spännande, läskiga och/eller roliga karaktärer som gästerna får se och interagera med under hela öppetdagen. Ni gör varje gästs upplevelse unik och minnesvärd.

Du jobbar fram en egen karaktär med kostym, smink och personlighet utefter områdets tematik och din personliga spelstil.
Vissa karaktärer tas fram av Unibros där vi står för kostym och sminkmall och du i din tur fyller karaktären med liv. Arbetsuppgiften för dessa roller är densamma, men aktörer som skapar egen kostym erhåller en extra inkomst i form av en kostymhyra uppepå dagslönen.

Horror Night
Under några kvällar under arbetsperioden kommer Furuvik ha kvällsöppet för Horror Night. Detta konceptet är till för de modigare besökarna. Här ampas skräcknivån upp både i bemötande och kostym. Tid ges för mer avancerade sminkningar.  Det är ett kortare men mer intensivt pass som går ut på att skrämmas ordentligt. Kolmården kommer i år inte att ha Horror Night.

Intervjuer
Vi kommer att hålla intervjuer från och med mitten av augusti och september ut. Intervjuerna kommer att hållas  i anslutning till båda parkerna samt online. Intervjuerna är till för att vi ska få en bättre uppfattning om dig samt att du ska få träffa oss.

Lön
När du jobbar hos oss får du ett dagsgage på 1 152 kr före semesterersättning (1 290 kr totalt). För dig som gör egen karaktär och kostym tillkommer en kostymhyra på 300 kr per arbetsdag som vi på Unibros betalar ut till dig. 


FÖRMÅNER

Boende & Mat
Om du bor i närområdet så du kan ta dig till och från jobbet var dag så är det meriterande men vi har även tillgång till campingstugor med kök för de som åker långväga och behöver stanna över natten. Äger du en husbil eller husvagn kan du få ställa den på campingen. Parken står för lunch, men frukost och middag står du för själv. 
Unibros står ej för resekostnader.

Coachning & Workshops
För att du ska kunna skapa en så bra karaktär som möjligt så kommer vi på unibros att erbjuda vägledning i form av workshops i patinering, bemötande och skrämsel. Samt individuell feedback på kostym och smink så du kan känna dig trygg med att ditt uttryck håller den kvaliteten som parken efterfrågar. 

Fribiljetter*
Som anställd hos oss får du två fribiljetter till den park du jobbar i. Dessa kan du ge till nära och kära.

Rabatter*
I år kan vi erbjuda rabatt hos utvalda leverantörer och företag som är relevanta för din skapandeprocess! Som anställd kommer du att få rabattkoder till dessa ställen:

Slöjd-detaljer - här kan du köpa allt möjligt inom “hantverk, hobby och kreativitet”. Du får 15% rabatt på allt utom verktyg.

Slöjd detaljer

House of Helsinglight - är en Creative Escape i gränslandet mellan fantasi och verklighet. De har ett brett utbud av effektlinser samt smink.

House of Helsinglight

ee78dfae31c17b5a3f02dd4e8bc712ef

Korps - här hittar du bra och prisvärda ylletyger vilket är det bästa du kan sy kostym av för den regniga och kalla höstsäsongen.

Korps

*Kräver att du är schemalagd att jobba minst 5 arbetspass.


OM UNIBROS

Unibros Production är ett bolag som producerar unika upplevelser, mellan aktör och besökare, på olika besöksmål i Sverige. Vi är vad de kallar för en helhetslösning inom underhållning. Vi tar fram koncept, skriver manus, rekryterar personal, tar fram kostym, regisserar, ansvarar på plats samt sköter det administrativa runt underhållningen.

IMG_9219

OM DIG

Vi söker personer med en rad olika talanger och förmågor. Genom åren har vi upptäckt några attribut som gör jobbet lättare och roligare. Se om de stämmer in på dig:

  • Du är bra på att ta initiativ och prata med besökare, barn som vuxna.
  • Du gillar skådespeleri, lajv och/eller improvisationsteater och vet hur man håller en karaktär levande under en länge tid.  
  • Du har jobbat med människor tidigare och kan läsa av stämningen i “rummet” och agera serviceinriktat om så krävs. 
  • Du tycker om att interagera, leka och busa med barn.
  • Du har en kropp som kan stå och gå länge och vet hur du ska ta hand om ex. dina fötter för att orka över tid. 
  • Du tycker om att skapa kostymer, sminkningar och/eller karaktärer.
  • Du tycker om att skrämmas.

DATUM & TIDER

Du jobbar mellan ca.09:00 - 19:00 om dagarna. Under Horror Night jobbar du mellan ca. 16:30 och 23:30. Mer exakta tider kommer längre fram. 

Kolmården
Familjedag:
5 oktober

Öppetdagar:
7-9 oktober
14-15 oktober
21-22 oktober
28 oktober - 5 november
11-12 november

Furuvik
Familjedag:
12 oktober

Öppetdagar:
14-15 oktober
21-22 oktober
28 oktober - 5 november

Horror night:
21 oktober
28 oktober
3-5 november


ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 10 september
Löpande rekryteringsperiod från: 15 augusti
Ansökningsformulär: Klicka här för ansökningsformuläre
Åldersgräns: 16 år vid första arbetsdagen (5 oktober 2023)

Vid frågor kontakta: rekrytering@unibros.se


TRAILER

Inspirationsvideo för dig som är sugen på att jobba med oss:

Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram