Tjänster

För företag

Firmor, bolag och föreningar. Vi har en rad produkter och tjänster utvecklade för er och era kunder. Ta en titt här nedanför och låt fantasin sätta gränserna.
Marknadsföring
Vill ni sticka ut från mängden och ge ert varumärke en särprägel i branschen? Vare sig ni vill locka folk till ert event, sticka ut på nästa mässa eller få nytt material ut i era olika kanaler är det oss ni ska kontakta. Vi producerar iögonfallande koncept, content-vänliga karaktärer och färgspäckad underhållning för att få kundernas ögon på er produkt.
Shower & Underhållning
Förgyll er firmafest eller kick off med något som får igång partyt. Rockshow till middagen eller eldshow till glöggen? Ge kollegorna något att prata om genom att kontakta oss på Unibros när ni planerar ert nästa företagsevent. Vi hjälper till att förverkliga era idéer.
Rekrytering
Ibland behöver man rätt folk på rätt plats. Kanske har ni redan det perfekta konceptet? Då kan Unibros fixa folket! Vi har ett brett kontaktnät och en djup artistpool, fylld med talanger. Människor som kan event- och nöjesbranschen och som inte är rädda för att ta sig an nya utmaningar.
Unibros har även ett rejält kostymförråd, för att hjälpa er bemanna ert nästa tematiserade event.

För destinationer

Slott, muséer, parker och hotell. Gårdar och gods. Färjor och kryssningsfartyg.
Är det till er folk kommer för att spendera sin fritid? Vill ni höja er destinations dragningskraft och utveckla er relation till gästerna? 
Titta hit!
Konceptdesign
Utnyttja ert fulla potential genom att ta fram nya och engagerande koncept för er verksamhet. Vi hjälper er fylla luckor i ert program, nå nya målgrupper eller kanske öppna upp helt nya säsonger för era gäster. Vi hjälper er att hitta nya sätt att höja gästnöjdheten och samtidigt bevara hjärtat av vad som gör er destination unik.

Unibros hjälper er även ta fram nya koncept för marknadsföring och kommunikation genom karaktärsskapande och visual storytelling.
Gästupplevelse
Nya besökares upfattning av er destination börjar inte i på plats. De börjar när de hör om de upplevelser andra gäster haft under sitt besök.
Unibros jobbar med underhållning, tematik och levande gästmöten. Allt för att skapa minnesvärda upplevelser man inte kan låta bli att prata om, långt efter man kommit hem.
Att överträffa gästernas förväntningar med det där lilla (eller bombastiska) extra, det är vår specialitet.
Projektledning
Ju fler desto roligare. Vi erbjuder konsulttjänster och projektledning för att se till att just er vision går i hamn. Som välkommen förstärkning när ni tar er an större projekt och event finns Unibros alltid där. Med tydlig kommunikation och bred kompetens är vi med er, varje steg på vägen.

Unibros har även ett brett kontaktnät som underlättar rekrytering av event- och kulturpersonal. För att se till att ni alltid har rätt folk på plats.

För alla

För livets alla skeden. För bröllop, jubiléum och högtid. Låt Unibros bidra till att göra er stora dag eller er tillställning oförglömlig.
Föreställningar
En föreställning är en levande sak som växer med varje publikmöte.
Unibros känner sig lika hemma på de stora scenerna som på gatufestivalen eller kalaset. Vi kan erbjuda passande underhållning till högt som lågt. Barnkalas, bröllop eller festival. Vare sig ni behöver en dynamisk grupp som håller låda mellan framträdanden eller en hel scenproduktion är vi redo att med blod, svett och pyroteknik ge er en upplevelse utöver det vanliga.
Sagor
En uråldrig konstform i modern tappning. Unibros inkorporerar sagor och sagoberättande i många av våra produktioner och har med åren samlat på oss en mängd skrönor, myter, legender och historier. Sagor vi återberättar under någon av våra sagokvällar, eller kanske på er nästa tillställning.
Värdar & toastmasters
Luta er tillbaka och låt någon av våra många talanger hålla låda på er nästa fest. Kanske behöver ni någon att leda karaoken, allsången eller pub-quizet. Med oss vid rodret kan ni låta best man och maid of honor ta ledigt från att vara toastmaster och istället fokusera på att ha roligt tillsammans under bröllopsfesten. Vi för att göra er tillställning till ett rent nöje.
Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram