Äntligen! Bilderna från Kolmården!

03/07/2016

2015 var det fjärde året det firades Halloween i på Kolmårdens djurpark, och vi hade återigen äran och nöjet att få arrangera och producera underhållningen i parken. Det skrevs föreställningar, producerades spökbal, anställdes statister (från den fantastiska föreningen Katrineholms Äventyrsklubb) och FAE bjöd på eldshow tillsammans med vår gode vän Nils Lindemo och Eldsjäl (Sara Hyvönen). Dessutom hyrde vi in det fantastiska piratbandet 'Stormfrun'!
Kim producerade och regisserade den läskigaste föreställningen i parken detta år, nämligen historien om Cirque de la Grave. En något annorlunda cirkus, som går ett ont öde till mötes.
Traditionsenligt avrundades även varje dag med en fantastisk spökbal, skriven av Henrik, där alla barn och spöken tillsammans fick dansa, sjunga och skratta ihop.

På kvällen när parkgästerna gick hem sände vi av dem med den sprakande eldshowen 'Agnis speldosa'

Nu har vi äntligen fått tag i några av de många bilder som togs under förra årets Halloween, så ta en titt i galleriet nedan, och möt några av de karaktärer, som var med och skapade detta fantastiska event.

[robo-gallery id="565"]
Återigen var eventet en succé och vi planerar redan för 2016 och vårt femårsjubiléum!  Vi ses där, om ni vågar!

Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram