Halloween på Kolmården 5-årsjubileum

10/03/2016

Äntligen är det den tiden på året vi på UniBros älskar allra mest.
Löven skiftar färg, nätterna blir mörka och ur mörka vrår smyger spöken, gastar och nattliga varelser fram för att i dagarna fem fira halloween. Återigen fyller UniBros upp Kolmårdens Djurpark med skrämmande och rysmysiga gastar, underhållande föreställningar, sprakande eldshow och såklart den årliga spökbalen.

Under dagarna 2-6 november är det höstlovsöppet i djurparken och vi hoppas på lika mycket glada gäster som tidigare år. Succén har varit ett faktum och vi jobbar i skrivande stund hårt med att fortsätta hålla igång den fantastiskt positiva utveckling som eventet har gjort sedan sin start för fem år sedan. I år kommer vi möta favoriter från tidigare år, så som varelsesafari, häxorna Agata, Pyritea, Smaragda och Ametista, den spökliga Cirque de la Grave och det härliga piratbandet Stormfrun. Men det kommer också bjudas på nyheter, inte bara i form av den stora träberg- och dalbanan WILDFIRE, men också Mortimer & Faustus phantasmiska gameshow Spökkampen.

Allt detta, kombinerat med de många spöken och varelser som vi släppt lös att hemsöka parken, garanterar en rysmysig upplevelse, varje gång. Kila in på Kolmårdens hemsida för att läsa mer, boka weekendpaket eller köpa biljetter redan nu.

Här nedan kan ni se bilder från förra årets succé

[robo-gallery id="565"]

Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram