Hamlet #alltförkonsten

03/17/2016

Under våren har vi på Unibros fullt upp. Som om inte realeasefest och eldgig var nog så deltar vi båda som statister i GöteborgsOperans uppsättning av Hamlet. Ett otroligt skoj och givande jobb. Men alla jobb har sina uppoffringar.
medskagg

När man ska porträttera sin roll på stora scenen läggs stort arbete på detalj och estetik. I Hamlet ska vi agera främst som poliser, i den moderna militärstaten Danmark. Auktoritära, disciplinerade och renrakade.
Du läste rätt...
Renrakade. Så inför morgondagens kostymrepetition tar vi till trimmer och rakblad för att skrapa bort våra välvårdade soppfångare. Allt för konsten.
Dessutom väntar en trevlig klipptid för Henrik, som inte klippt sig sedan april 2014, under kommande vecka. Förändringens tid är här!

kim_Web_Rakar-sig

Om Hamlet
Regissören STEPHEN LANGRIDGE – konstnärlig ledare för Opera/ drama – fokuserar på politisk manipulation och familjerelationer så komplexa att de skulle kunna driva vem som helst till vansinne.

I ett modernt samhälle, där det finns vakande ögon överallt och det är svårt att inse vad som är verklighet, vad som är illusion och vad som är paranoida vanföreställningar, går den unge Hamlet slutligen under i det känslornas kaos som uppstår.

utanskagg
Två nyrakade pojkar gör sig redo för morgondagens repetiton!

Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram