Påsk på Kolmården söker Mingelaktörer

02/03/2022

“Äventyret väntar! Bland häxor och påskharar. Parkera kvasten och ta en bensträckare i Häxköping innan du åker till blåkulla. Eller besök det förtrollande morotslandet, och se om du inte kan delta i den årliga äggjakten.”

Nu har vi chansen att återigen erbjuda ett av de (enligt oss) roligaste jobben man kan ha. Nu med en helt ny påsk-säsong.

Ni som älskar teater, att möta nya människor och/eller att skapa fantastiska kostymer och karaktärer, titta hit, och fyll i din ansökan för att få en chans att vara en del av det grymma gäng som kommer skapa gästupplevelsen på Kolmårdens djurpark under deras påsklov.

Vad gör en mingelaktör?
Som “minglare” befolkar du, som din karaktär, parkens olika områden (Häxköping och Morotslandet). Där får du chansen att interagera med gästerna och de andra lustiga varelser, vänliga väsen och skumma typer som spelas av dina kollegor. Tillsammans skapar vi en unik miljö som känns levande, välkomnande och magisk. Din karaktärs uppdrag är att genom tematiserad kostym, inläsande av omgivningen och en förmåga att improvisera, interagera med och spela upp gästerna och dina medspelare.

Gör din ansökan i vårt formulär! 
https://forms.gle/NnVxydsBTevx4bau7

Praktiskt:
Du jobbar i karaktär under parkens öppettider (kl 10-17) för att tillsammans med dina kollegor skapa intriger, liv och rörelse i Morotslandet och Häxköping.
Lunch ingår under arbetsdagarna.
För dig som inte bor i närheten erbjuds boende i delade stugor på First Camp Kolmården.  (Campingen ligger ca 10 minuter med buss från parken.)

Arbetsdagar
7 april* , 9-18 april & 23-24  april

*7 april är en rep- & familjedag. Familjedag är en lite kortare öppetdag för personal och VIP gäster som är inbjudna till parken. Detta är en perfekt genrepsdag där du får chans att prova agera för en lite mindre publik. 

Om Unibros & Kolmården
Kolmården är nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål för barnfamiljer. Under en säsong har Kolmården drygt 700 000 besökare och satsar under 2022 på nya gästrekord och en storsatsning på sin nya Påsk-lovs säsong.

Vi på Unibros har sedan 2012 varit med och tagit fram underhållning och koncept för Kolmårdens “off-seasons”. Vi har varit instrumentella i succén Halloween på Kolmården såväl som Sagojul i parken. Under 2021 hjälpte vi även Parks & resorts-koncernens andra djurpark Furuvik med deras halloweenfirande, med eldshow, häxmusikal, skräckuppplevelsen stigen och många fantastiska mingelaktörer. 

Lön: Enligt överenskommelse
Sista anmälningsdag: 28 februari 2022

Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram