Rosor, Raukar och Rackartyg!

08/22/2016

Det tog en vecka, men nu har vi äntligen smält alla de intryck vi fått under vår fantastiska vecka på Gotland. Vårt premiärår när det kommer till föreställningar gick över förväntan. Detta trotts vädergudarnas bästa försök att släcka våra eldar och spola bort våran publik. Redan innan vi satt fötterna på 'öjn' (som många som följer oss på facebook har fått läsa) fick vi börja jobba, i och med nyheterna om att vår lördagsföreställning skulle behöva byta spelplats. Hotellet vid St. Clemens kyrkoruin tillät oss inte att använda vårt ljudsystem efter kl 21 på lördagen och vi blev därför flyttade till den stora och vackra S:ta Karins ruin mitt på stora torget i Visby. Men vi vore ju inte UniBros om vi inte vore anpassningsbara!  Så Visby bjöds på två mycket intima föreställningar i St. Clemens och en hejdundrande stor kvällsföreställning i S:ta Karin.

Vi är otroligt stolta över vår föreställning Primus, som också fick så otroligt fina recensioner från de som kom och kollade.

"... Om ni i år bara ska se en sak, gå och se Primus. En av de absolut bästa föreställningar jag har sett under medeltidsveckan under alla år. Den var vacker, välgjord och berörde. Jag skrattade, grät och hänfördes."
-Svante Agnestig

"Den bästa föreställningar jag någonsin sett!"
- Tobias Karlsson

"Vacker, genomtänkt och väl berättad historia!"
- Okänd

[robo-gallery id="782"]

Och som svar på mängden förfrågningar har vi nu bestämt att *trummvirvel*

Primus återvänder till Visby även nästa år! 

Så boka era biljetter och ert boende för vecka 32 redan nu för att inte gå miste om denna otroliga föreställning. Vi kommer självklart att spela den på fler platser, (mer om det kommer ni kunna läsa här och på vår facebook) men den går också att köpa in till ert evenemang! Klicka här för att läsa och se mer. [Video kommer snart.]
image

Gycklarkaraktärerna Räv & Ravn syntes även på gator, torg och i parader. På marknadens stora scen kördes även gyckel likt förra året. I år låg fokusen på publikinteraktionen och många intressanta situationer uppstod. Något man definitivt kommer få se mer av i framtida uppträdanden. Gotlands allehanda lyckades även fånga oss på några av sina bilder.
[Ravn]
[Räv]
[Artikel]

 

Våra dagar i Visby var otroligt givande och fantastiskt inspirerande. Våra hjärnor kokar nu av inspiration och nya idéer till föreställningar, sagor och tokiga upptåg. UniBros är i rullning, och ingenting ser ut att kunna stoppa oss.
imageHenrik & Kim, signing out!

Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram