Tackbrev

11/06/2017

Helt plötsligt var Halloween på Kolmården slut för i år. Det sjätte i ordningen sedan premiären 2012, då det inte var mycket mer än ett par sura gastar och spöken som drev runt i parken och spred mystik. Vi och projektet har kommit långt sedan dess och det har varit ett fantastiskt nöje att få bygga upp något så magiskt från grunden. Det har hänt mycket på vägen och vi har lärt oss en hel del. (Som sig bör när man går från en tidigare höstsäsong med ca 2'000 gäster per år till en med hela 36'200!!!) Med oss på vägen har vi haft mycket hjälp och mött många fantastiska personer. Det här är först och främst ett brev till er. Ett sätt för oss att säga "Tack för att ni finns!". Men detta är också ett brev från oss producenter, Kajsa, Kim och Henrik. Ett brev för att säga "Tack för oss!"

Tiden med Kolmården har varit helt fantastiskt. Stundvis väldigt prövande men ack så belönande. För att citera en av alla som hejat på oss under åren så är det ett enormt "glädje-kapital" vi har förvaltat. Inte bara i gästernas upplevelser, utan hos statister, skådespelare och parkanställda som alla får vara med att skapa något världsunikt. Vi har sett Halloween-projektet växa upp och bli en enorm succé och förra året fick vi återigen skapa magi när Sagojul såg världens ljus för första gången.  Men vi känner att det är dags att pröva våra vingar för att se vart de kan bära oss och vi känner oss trygga i att vi lämnar Halloween och Sagojul i goda händer.

Stort tack till!
Mattias Zingmark
Erika Josefsson
Rickard Monéus
Mats Olsson
Silvy Bohlin
Pauline Olofsson
Kristina Hellman Rundgren
Daniel Blückert
Pernilla Mosesson
Helena Axelsson
Martin & Emelie Olsson med statister
Lisa Schäder
Simon Lundin
Anna Pettersson
Henrik Janerin
Jerry och kompani
Östgöta Teatern
Padab
Forskning och Utbildningscenter
Stormfrun
Och framförallt alla våra fantastiska skådespelare vi haft genom åren!

Det skulle inte ha gått utan er!

Sist men absolut inte minst vill vi tacka alla er gäster som kommit och besökt våra föreställningar och projekt.

Nu tvättar vi sminkpenslarna en sista gång, packar ihop vår rekvisista och hänger in Faustus och Mortimers rockar i garderoben. Vi ser med spänning fram emot våra framtida projekt och med värme tillbaka på de minnen vi skapat med er i Kolmården under åren.

Tack för oss!

Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram