Våra värdeord!

03/07/2016

Våra värdeord.

Alla starka konstruktioner har en sak gemensamt. En stabil grund. Vår grund är våra värdeord. Inte bara ord som ligger till grund för vårt arbete, men också ord som ger oss riktning och motivation att fortsätta utveckla scenkonsten. Dessa ord är Utåtriktning, Nyfikenhet och Innovation (UNI)

Utåtriktning
Vi är inget utan vår publik och vi vill att ni ska få vara en del av vår underbara skapande process. Det är i publikmötet som den riktiga magin skapas. Därför är varje föreställning och varje event med oss en gemensam upplevelse. För de på scenen och de framför den.
Utåtriktningen gäller även av scenen. Vi vill möra vår publik och våra gäster för att höra deras historier. Vi tror på kommunikation och personlig kontakt.

Nyfikenhet
Den må döda en och annan katt men utan nyfikenheten skulle världen stanna upp. Vi vågar, chansar och ställer oss alltid frågan; "Vad händer om...?". Med nyfikenhet görs nya upptäckter, vi stöter på nya kreatörer och lär oss nya färdigheter. Kunskapstörst och att inte vara nöjd är en av våra stora drivkrafter.

Innovation
Vårt stora mål är att ständigt utveckla scenkonsten i helt nya riktningar. Vi vill kunna bjuda våra kunder och vår publik på något nytt varje gång vi ses. Detta innebär att ständigt experimentera, fantisera och skapa. Att inte vara rädd att pröva något nytt. Det kan aldrig bli fel, bara annorlunda.

Kolla in våra sociala:

Copyright © Unibros Production AB 2015-2022

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram